Πρόσκληση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Σας προσκαλούμε Γονείς & Κηδεμόνες μαζί με τα παιδιά σας και όλους τους δασκάλους του σχολείου μας, να έρθετε να κόψουμε την πίτα και να ανταλλάξουμε ευχές. Θα υπάρχει ένα μικρό κέρασμα με καφέ ☕χυμό 🥤 αναψυκτικά 🥤 κουλουράκια. 🍹☕ Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Θέματα λειτουργίας του σχολείου την Πέμπτη 9/1/2020

Την Πέμπτη 9/1/2020 δεν θα λειτουργήσουν τα τμήματα Α’, Β’, Δ2′, Ε’ και ΣΤ2′ καθώς εκπαιδευτικοί απουσιάζουν λόγω απαγορευτικού. Τα υπόλοιπα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο και θα λειτουργήσει κανονικά και το ολοήμερο. Τα παιδιά να φέρουν μαζί τους νερό και τρόφιμα καθώς δεν θα λειτουργήσει το κυλικείο.

Ζητούμε την κατανόησή σας και ελπίζουμε σε κανονική μας λειτουργία από την επόμενη ημέρα.
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Θέματα λειτουργίας του σχολείου την Τετάρτη 8/1/2020

Την Τετάρτη 8/1/2020 η Α’ και η Β’ τάξη δεν θα λειτουργήσουν καθώς εκπαιδευτικοί έχουν αποκλειστεί στο λιμάνι του Πειραιά. Όλες οι υπόλοιπες τάξεις θα λειτουργήσουν με το υπάρχον προσωπικό. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. Τα παιδιά να φέρουν μαζί τους νερό και τρόφιμα καθώς δεν θα λειτουργήσει το κυλικείο.

Ζητούμε την κατανόησή σας και ελπίζουμε σε κανονική μας λειτουργία από την επόμενη ημέρα.

Εκ της Διευθύνσεως

Η ομάδα ρομποτικής ξεκινά τις εργασίες της!

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας ξεκινά τις εργασίες της! Τα παιδιά τα οποία είναι μέλη της ρομποτικής ομάδας είναι: Αλεξάνδρα, Γιώργος Ν., Ήβη, Μυρτώ, Χρήστος και Χριστίνα. Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και ώρα 18:00-20:00 και κάθε Κυριακή 15:30-17:30.

Καλά να ‘μαστε να roboto-δημιουργήσουμε!

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της ομάδας ρομποτικής

Τα μέλη της κινηματογραφικής ομάδας… και πάλι όλοι μαζί

Το Σάββατο 07/12 (ώρα 18.00-20:00) θα συναντηθούμε όλα τα μέλη της κινηματογραφικής ομάδας για να κάνουμε ανάγνωση του σεναρίου η συγγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε από τη συγγραφική ομάδα.

Την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση.

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας

Ενημέρωση του blog της ΣΤ’ τάξης

Σας ενημερώνουμε ότι συστηματικά αναρτούμε άρθρα στο ιστολόγιο της ΣΤ’ τάξης (η ΣΤ’ τάξη blog-άρει) που αφορούν τις εργασίες της κινηματογραφικής ομάδας.

Όλα τα άρθρα βρίσκονται στη διαδρομή: οι ταινίες μας… – ταινία 2019-20.

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις της κινηματογραφικής ομάδας το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις της κινηματογραφικής ομάδας το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12 για προσωπικούς μου λόγους.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας

6η και 7η συνάντηση της κινηματογραφικής ομάδας – μόνο τα μέλη της συγγραφικής ομάδας

Το Σάββατο 23/11 (ώρα 18.00-20:00) και την Κυριακή 24/11 (ώρα 18.00-20:00) θα συναντηθούν τα μέλη της συγγραφικής ομάδας για να συνεχίσουν στη δημιουργία του σεναρίου της ταινίας. Τα μέλη της συγγραφικής ομάδας είναι: ο Γιώργος Ν., η Γκαμπριέλα, η Δήμητρα, η Ήβη, ο Θεόφιλος, η Μαριάντα, η Μυρτώ, ο Νάλτιον, ο Νίκος, η Φιονάλντα και η Χριστίνα. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έρχονται σ’ αυτές τις συναντήσεις… απλά θα περιμένουν να τελειώσει τις εργασίες της η συγγραφική ομάδα μετά από κάποιες συναντήσεις…λίγη υπομονή…

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας

Ενημέρωση του blog της ΣΤ’ τάξης για τη 2η συνάντηση της κινηματογραφικής ομάδας

Ενημερώσαμε το blog της ΣΤ’ τάξης με άρθρο με τίτλο “2η συνάντηση (26/10/2019) – ταινίες και κινηματογραφικοί όροι” όπου καταγράφεται τι είδαμε και τι συζητήσαμε στη συνάντηση αυτή.

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας

Η κινηματογραφική ομάδα ενημερώνει το blog της ΣΤ’ τάξης

Τα μέλη της κινηματογραφικής ομάδας θα κρατούν ημερολόγιο για τις συναντήσεις τους. Το ημερολόγιο αυτό θα είναι ψηφιακό και θα καταχωρούνται οι δράσεις της ομάδας στο blog της ΣΤ’ τάξης στην κατηγορία “ταινίες” στην υποκατηγορία “ταινία 2019-20”. Ας μην ξεχνάμε ότι αρχικά αυτός ήταν ο ρόλος των blogs (πριν εξελιχθούν σε ολοκληρωμένα sites)- ήταν ψηφιακά ημερολόγια.

Ξεκινάμε με το πρώτο άρθρο στο blog της ΣΤ’ τάξης: 1η συνάντηση (19/10/2019)- υπό το φως των κινητών

Μαρία Ιωσηφίδου – υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας