Ανακοίνωση – Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας

Αγαπητοί γονείς

Όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί το σχολείο από 1/6/2020 ανοίγει και πάλι τις πόρτες για τους μαθητές μας. Η επαναλειτουργία όμως δεν θα είναι με τις ίδιες συνθήκες λειτουργίας που γνωρίζαμε. Οι συνθήκες λειτουργίας, λόγω Covid-19,  αλλάζουν.

Η λειτουργία των τάξεων θα γίνει εκ περιτροπής σύμφωνα με την εγκύκλιο που καθορίζει τον αριθμό και τον τρόπο παραμονής των μαθητών στην αίθουσα. Επομένως για τμήματα άνω των 15 μαθητών οι μαθητές θα προσέρχονται   εναλλάξ  Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και Τρίτη – Πέμπτη.

Οι μαθητές θα προσέρχονται 08.15΄και θα αποχωρούν κανονικά από το σχολείο 13.15΄.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγια. Οι μαθητές κατά τη μεταφορά πρέπει  υποχρεωτικά να φορούν μάσκα.  Μαθητής ή μαθήτρια που δεν θα φοράει μάσκα δεν θα επιβιβάζεται στο λεωφορείο.

Το ολοήμερο καταρχήν δεν θα λειτουργήσει.

Το κυλικείο, επίσης, δεν θα λειτουργήσει.

Οι μαθητές καλό θα είναι να φέρουν μαζί τους προσωπικό παγουρίνο για νερό , ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στις βρύσες του σχολείου.

Αγαπητοί γονείς

Βιώσαμε και βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τα παιδιά σας για την προσωπική τους συμπεριφορά στο σχολείο, για την ατομική τους ευθύνη και για την τήρηση των μέτρων προστασίας για την ασφάλεια όλων.

Οι αίθουσες του σχολείου έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να υποδεχτούμε τους μαθητές μας.  Στα τμήματα άνω των 15 μαθητών θα ενημερωθείτε με μέιλ  από τους εκπαιδευτικούς ποιοι μαθητές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και ποιοι την Τρίτη.

Τέλος, όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν με μια απλή υπεύθυνη δήλωση για την απουσία τους  και για τους λόγους  αποχής από τα μαθήματα.

Κλείνοντας θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι δική μας προτεραιότητα ήταν και θα είναι η ασφάλεια των μαθητών μας. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, σας θέλουμε κοντά μας.

                                           Ο Διευθυντής – Χρήστος Καφτηράνης 

Σχολιάστε