Ανακοίνωση για τον Αγιασμό

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14/09/2020 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2020-21.

Φέτος λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19, ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία μόνο των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου. Αμέσως μετά τον Αγιασμό θα δοθούν οδηγίες στους μαθητές για τη γενικότερη λειτουργία του σχολείου και οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10:30.

Οι μαθητές, καλό θα ήταν, για μεγαλύτερη ασφάλεια να αποχωρήσουν με τον ίδιο τρόπο που θα έρθουν το πρωί στο σχολείο, ή με λεωφορείο ή με γονείς.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό του σχολείου.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ΤΑΞΗΣ

Ο μαθητές της Α΄ τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:30 με τη συνοδεία ενός μόνο γονέα για τη σημαντική πρώτη επαφή με το σχολείο, τηρουμένων βεβαίως των μέτρων προστασίας (αποστάσεις, χρήση μάσκας για γονείς και μαθητές). Οι γονείς θα αποχωρήσουν μετά την ομαλή παραμονή των παιδιών.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών καλό είναι οι γονείς και κηδεμόνες να ελέγχουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους, διότι θα στέλνονται οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου. Επίσης μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα του σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dim-poseidon.kyk.sch.gr 

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά!

Από το σχολείο

Σχολιάστε