Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει και το σχολείο μας θα υποδεχθεί με ιδιαίτερη χαρά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του αρχίζοντας με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 π.μ.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού οι μαθητές/τριες θα περάσουν στις αίθουσες για μια πρώτη επαφή με τους δασκάλους και τις δασκάλες τους.

Η αποχώρηση θα γίνει στις 9:15 π.μ.

Οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία τη συγκεκριμένη ημέρα θα είναι προσαρμοσμένες στην ώρα έναρξης και λήξης του Αγιασμού.

Οι γονείς της Α΄ Δημοτικού παρακαλούνται να παραμείνουν για λίγο μετά τις 9:15 για περαιτέρω διευκρινίσεις στη σημαντική αυτή πρώτη επαφή με το σχολείο.  

Επισημαίνεται ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

  • Από την Τρίτη 13/09/2022 το πρωινό πρόγραμμα θα λειτουργεί με πλήρες ωράριο 8:15–13:15 και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα γίνονται κανονικά.

Για την έναρξη της λειτουργίας του ολοήμερου τμήματος θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδιά θα πρέπει να φέρνουν στο σχολείο φαγητό από το σπίτι, καθώς το κυλικείο δε θα λειτουργεί λόγω διακοπής της πρότερης σύμβασης και ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία από τη Σχολική Επιτροπή για την  ανάθεση της εκμετάλλευσης του κυλικείου σε νέο πλειοδότη. Η ενημέρωσή σας για τη λειτουργία του σχολείου εκτός από την ιστοσελίδα μας θα γίνεται και με emails, γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας.

Τα τηλέφωνα του σχολείου μας είναι:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ : 22810 42428

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ : 22810 42050

  • Θα είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Καλή σχολική χρονιά !!!

                                                                                                             Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Σχολιάστε