Δημιουργία ιστοτόπου “Η πληροφορική… κι εμείς”

Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε καινούργιος δικτυακός τόπος με τίτλο Η πληροφορική… κι εμείς και αφορά σε θέματα Πληροφορικής στην εκπαίδευση. Αποτελεί εξέλιξη και ενημέρωση του αντίστοιχου ιστολογίου. Υπεύθυνη του δικτυακού τόπου η εκπαιδευτικός Πληροφορικής (ΤΠΕ) Μαρία Ιωσηφίδου.

“Γίνεται μια προσπάθεια σε ορισμένα άρθρα η δομή να είναι τέτοια ώστε να γίνεται μια πρόταση διδασκαλίας, οπότε συμπεριλαμβάνεται το σκεπτικό της εργασίας, οι στόχοι, τα κύρια βήματα, τα αρχεία που είναι απαραίτητα αλλά και οι εργασίες των μαθητών και μαθητριών.

Ορισμένα άρθρα – προτάσεις διδασκαλίας έχουν πολλαπλούς στόχους που (ενδεικτικά) μπορεί να είναι από την ανάπτυξη της αισθητικής ικανότητας των μικρών μαθητών και μαθητριών και την αναγνώριση της αξίας της αποθήκευσης ή/και της διαχείρισης φακέλων μέχρι τη διαχείριση λογισμικών και τα πνευματικά δικαιώματα, πάντα μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας σε ομάδες…”

Ο σύνδεσμος προς τον δικτυακό τόπο “Η πληροφορική… κι εμείς” θα βρίσκεται μόνιμα και στους Ενδιαφέροντες Συνδέσμους (δεξιά στήλη του ιστοτόπου μας).

Σχολιάστε