Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α1, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην πρωτεύουσα του νησιού, την Ερμούπολη.
Η πρώτη στάση ήταν στη Βιοτεχνία Λουκουμιών «Συκουτρής». Εκεί, η κύρια Ντίνα Συκουτρή μας μίλησε για την ιστορία και τη διαδικασία παραγωγής των λουκουμιών, από τα υλικά μέχρι και την τελική συσκευασία τους, και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια από κοντά.
Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στην Πλατεία Μιαούλη και περιηγηθήκαμε στο εμβληματικό Δημαρχείο της πόλης, γνωρίσαμε την ιστορία του και θαυμάσαμε τους εντυπωσιακούς χώρους του.
Τέλος, επισκεφθήκαμε το Ταχυδρομείο, όπου μάθαμε για έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες επισκέφθηκαν τους χώρους εξυπηρέτησης και γνώρισαν τα γραμματόσημα και τη διαδικασία αποστολής και διαλογής γραμμάτων και δεμάτων.
Οι μαθητές χάρηκαν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη με νέες γνώσεις και ξεχωριστές εικόνες.
Η Εκπαιδευτικός: Κωνσταντίνου Χρύσα