ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Εγγραφές Α’ τάξης 2021-22

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Από 1 έως 20 Μαρτίου τις εργάσιμες μέρες και ώρα 13.30-14.30 κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των μαθητών στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2021-22.

Στην πρώτη τάξη εγγράφονται παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα παρακάτω:

α.   Αίτηση Εγγραφής που υπάρχει στο σχολείο και συμπληρώνεται την ημέρα της εγγραφής ή εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ : ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2021-2022 ώστε να την καταθέσετε συμπληρωμένη.

*Παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία στην αίτηση με πεζά γράμματα και με τόνους.

β.   Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο και προσκομίζεται από τον γονέα/κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό).

γ.   Αποδεικτικό  στοιχείο  από  το  οποίο προκύπτει  η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.  (Σε φωτοτυπία Λογαριασμός Ηλεκτρικού Ρεύματος, Ύδρευσης κ.ά. ή έγγραφο από το TaxisNet).  Οι γονείς μπορούν να συμβουλεύονται το χάρτη με τα όρια των σχολείων που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων http://dipe.kyk.sch.gr/sxoleia-pe-kykladwn/chartis-scholikon-monadon/

δ.   Επίδειξη   του   Βιβλιαρίου   Υγείας   του   Παιδιού   (Β.Υ.Π.) και Φωτοτυπία   της σελίδας  ή των σελίδων στις οποίες  φαίνεται ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.

ε. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας  Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)  σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ.  Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ

(Το κατεβάζετε πατώντας εδώ: ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ προκειμένου να συμπληρωθεί από γιατρό).  

Έχει τριετή ισχύ. Για τη συμπλήρωσή του, θα έχετε στη διάθεσή σας, το χρονικό διάστημα έως και το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2021.

Το Α.Δ.Υ.Μ. αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

στ. Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

ζ. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου  ή  Κοινότητας. Σας  ενημερώνουμε ότι για  την  εγγραφή  των  μαθητών  στα   Δημοτικά  Σχολεία  της  χώρας δεν  απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς,  αλλά  αναζητείται  από  τις  σχολικές  μονάδες μέσω του  Πληροφορικού  Συστήματος  myschool  του ΥΠΑΙΘ.

Για αλλοδαπούς μαθητές επίσημα μεταφρασμένη Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως.

 * Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της μέριμνας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19), είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2281042050 (για εγγραφές)

2281042428

 Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Σχολιάστε