Διαβάζοντας για τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών της ΣΤ’ τάξης – Στις μέρες του κορωνοϊού

Στο πλαίσιο των μαθημάτων Πληροφορικής (ΤΠΕ) και με απώτερο σκοπό τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης να ανακαλύψουν τη σωστή χρήση του Internet, αποφασίσαμε να ανεβάσουν άρθρα στο ιστολόγιο της ΣΤ’ τάξης. Έτσι το ιστολόγιο εμπλουτίζεται σταδιακά.

Στη φετινή σχολική χρονιά 2020-21, τα παιδιά καλέστηκαν να ανεβάσουν άρθρα με γενικό θέμα: “Στις μέρες του κορωνοϊού” το οποίο αποτελεί υποκατηγορία του: “Σκέψεις και συναισθήματα”. Τα παιδιά απέκτησαν ρόλο Συντάκτη στο ιστολόγιο με δικαίωμα να ανεβάζουν εικόνες, να προσθέτουν Νέα άρθρα και να καταγράφουν κείμενα στα άρθρα εμπλουτίζοντάς τα με τις εικόνες τους.

Αξίζει να διαβάσετε τις αναρτήσεις των παιδιών οι οποίες πραγματικά αντανακλούν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους γύρω από το ζήτημα του κορωνοϊού και τις τηλεδιασκέψεις! Ο τρόπος έκφρασής τους είναι εξαιρετικά υπεύθυνος!

Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα άρθρα γράφτηκαν στο διάστημα που ήμασταν στο σχολείο, ανάμεσα στις δύο περιόδους της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το ιστολόγιο συνολικά: Η ΣΤ τάξη blog-άρει

Ιδιαίτερα, κατηγορία άρθρων: Σκέψεις και συναισθήματα – Στις μέρες του κορωνοϊού -2021

Οδηγίες πλοήγησης στο ιστολόγιο:

  • Επειδή στα άρθρα φαίνεται μόνο η εισαγωγή, για να βλέπετε πλήρως τα άρθρα, επιλέγετε σε κάθε άρθρο: Διαβάστε περισσότερα ή επιλέγετε τον τίτλο του.
  • Όταν κατέβετε πλήρως τη σελίδα, επιλέγετε Προηγούμενα άρθρα για να δείτε και τα άρθρα που βρίσκονται σε άλλη σελίδα.

Μαρία Ιωσηφίδου – εκπαιδευτικός Πληροφορικής (ΤΠΕ)

Σχολιάστε