Συμμετοχή του σχολείου μας στην «Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ»

Με υπερηφάνεια και χαρά, το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. «Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» και στην Αθλητική Ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Σύρου, την Τρίτη 9 Απριλίου 2024.

Η συμμετοχή μας αυτή αποτελεί έκφραση της αφοσίωσής μας στην προαγωγή της αθλητικής πνευματικότητας, της ολυμπιακής ιδεολογίας και των παραολυμπιακών αξιών. Παράλληλα, αποτελεί μια ευκαιρία για εμάς να ενισχύσουμε την ιστορική και πολιτιστική μας συνείδηση, εξερευνώντας το πλούσιο παρελθόν και τις αξίες που μας διαμορφώνουν σήμερα.

Μέσα από δράσεις, παρουσιάσεις και συνεργασίες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επέδειξαν τη δέσμευσή τους για την προαγωγή των αξιών του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Σχολιάστε